02 November, 2011

Üks pikem postitus kah nüüd. :D

Hommik.. :D Ei nojah, hommik on tõesti.. täna lihtsalt nii palju tegevusi. :D 7 ja pool tundi,, ougaad. :D Viimane pooltund oli klassijuss, kus Galka meile klassireisidest rääkis ja jubaa tahaks Tlna.. (L) Ootan, ootan, ootan.. Nii vinge oleks.. Ma juba ammu tahan sinna. (H) Ja muidugi, palju me seal väga tähele panime Agnesega kui rääkisime sellest, et tahame juba tahame juba kõrvaauke. :D Aga siis jahm.. alevisse, siis käisime Siiriga sides, poes ja siis noorteka.. siis mingi olime seal.. pärast läksin koos Kareniga käsitöösse. ja seal ju üldse vähe nalja ei saanud ju, mkmm.. :D Kuidas Teele ja Agnes ennast laua all peitsid ja Loret mitte ubagi aru ei saanud, mille üle me naerame.. :D Ja kuidas Agnes ja Karen meenutasid oma Rootsilaevatrippi.. :D Tuletas mulle endalegi mingeid sõite meelde. xD Joonistasin käsitöös mingit pilti.. ei mina tea, kas sai valmis or not.. :D Midagi jukerdasin.. maalimine ei ole ikka minu jaoks.. või noh.. selleks peab olema ikka tõeline isu.. viimased tunnid küll ei ole olnud, ehtekunst on ikka parem, maalin parem näpitsate, traadi ja pärlitega midagi. :p Aga jah.. see oli ka ju koolis vahetunni ajal päris normaalne kui Heiks Agnese kotist nätsu rottimas käis.. :D Kuid..kuid.. pärast saatsime Agnese koju koos Kareniga ja kuna täna oli hingedepäev, siis osad inimesed olid surnuaeda küünlaid viinud.. nii ilus.. kujutasime ette juba jõule.. mmm....:p tahaks juba.. rääkisime kuidas meie peres traditsiioniks on, et jõululaupäeval pimedas surnuaeda, siis koju sööma ja kingitused(L) tahaks, tahaks, tahaks.. :p

Kui Agnese olime koju saatnud, siis läksime Kareniga noortekasse, olime seal.. igasugust raffast oli seal koos.. parasjagu.. käisime Kareniga mängukal kiikumas ja üldse ei olnud ju mingeid mäletusi meelde tulemas. :D Vanad ajad.. :) Miku hellas ka mulle vahepeal ja ütles, et tuleb Tauriga Tõssi.. ütlesin siis talle, et davai, ma ka siis temaga koju,.. :D Umbes 8 ajal hakkasime minema ja peale 9t jõudsin koju, täiesti normaalne ju. :D Käisime vahepeal Raidol külas.. :D Niisama.. :D Need on ikka täiesti normaalsed inimesed ju.. :D mis veidrad mõtted nende peas valitsevad. :D ja Raido naabrite juures olid ju normaalsed koerad ka.. üks oli absolut laiskloom, süüa ka normaalselt ei viitsi, mokkapidi toidukausis.. :D Hea, et lõugugi liigutada viitsis. :D Pärast Miku tõi mu koju, ja kui tuppa tulin, siis nii hea lõhn oli.. vaatasin laua peale ja nägin,, woohoo, emps on seda head kooki teinud.. Njämm... (L) Tegelt ta tegi seda kooki esimest korda, korra tegime Mai'ga seda.. kogu mu korjatud mustikad läksid sinna, eriitimustikane, aga hea. :p Läksin siis oma tuppa edasi ja nägin et telekatoas laua peal on küünal, see valgus oli lihtsalt nii mõnus.. :p Ja tegingi nendest headest asjadest pilti ka.. allpool.. ;)

Hehh.. :D midagi tuli veel meelde, hommikul koolis, läksin akna alla istuma, kuid enne ütles kiisler, et oota, tule ma näitan sulle midagi.. :D mõtlesin, et mida nüüd. :D ja nägin midagi väga omapärast ju koolile. :D ei ütle mida, vaadake ise mida, pildilt, allpool. ;)

Triin, ega pole unustanud, et naaatukene veel, ja Sul oli õigus, kool kiirendab asja tõesti! :D


Kuid nüüd, ilusat hingedepäeva jätku teile ja olge vinged edasi! ;)

Enjoy..

Kooli ukse ees, täiesti normal ju. :D


Ilusat hingedepäeva!

Kooooooook..



Laura... ♥

No comments:

Post a Comment