20 December, 2012

dada

Tere, meil oli koolis täna jõulupidu. Vaatamata direkori aastaalguses antud lubadusele, saime siiski kommipakid. Tegime Teelega ka teineteisele kingitusi ja meie kingitused olid põhimõtteliselt ühesugused, meie aasta piltides :D

Homme on vaja veel sellel aastal viimast korda kooli minna ja siis saab sellest "vanglast" mõneks ajaks rahu, jõulud võiksid tõesti juba tulle, kuigi ei ole nagu tunnet, et juba jõulud tulevad.

Hinded on sellel veerandil täitsa rahuldavad. Kaks nelja, kolmteist viite. Oleks bio'd ja geo'd korralikumalt õppinud, siis oleks viisteist viite, aga no öeldakse, et oleks on paha poiss.

Klassiõhtu oli väga väsitav, eile kui koju jõudsin, siis läksin kell kolmveerand kuus magama ja ärkasin täna hommikul kell seitse. Kuid siiski ei ole see piisav. Ning ega tegelikult päris kõik veel ei ole. Laupäeval peab veel autokooli minema, see on lihtsalt õ u d n e.
Ma pean puhtalt sellepärast juba autoload tehtud saama, et ma olen niipalju oma unetunde kulutanud mingile autokoolile. Ja ma ei hakka ometi teist korda mõne aasta pärast seda nõmedust kordama.

Postitan millaski mingeid pilte ka ja nii, siis kui enda arvutisse laekun ja ei ole nii uinamuina nagu hetkel.

Nautige elu!
Lauraa..♥

No comments:

Post a Comment