17 July, 2012

iga asi lõppeb otsa.. :/

kui oli 12 ja neljapäev, siis lõppes otsa bändilaager ja lõppes ka miski muu.. -.-
aga bändilaagris oli vinge. me olime teele ja agnesega juba üsna pettunud selles, et meil ei ole meie jaoks sobivat kohta, kus magada. aga kui laagri esimene kogunemine oli ja õpsid küsisid, kellel koht olemas ja kes veel ei tea kus olla, siis viimase küsimisel tõstsime me oma käed, sest tundsime end puudutatuna. lahked koonga poisid kutsusid meid kohe enda juurde bändikasse. :D ja sinna me pärast üleküsimist kolisimegi. ja tüdrukud nagu ikka - kogu elu kaasas. bändikas oli äge.. üldse kahju, et see kõik nii kiiresti lõppes. peale lollitamise ja vaba aja veetmise me laulsime.. ja ikka üsna palju. lõpuks läks isegi hääl ära. :D esimesel tunnil olime agnesega klaveris.. seal õppisime duure ja mingit kahtlast lugu. sellest ei saanud edasi enam midagi, sest  peale lõunasööki läksime kõik laulu üle.
võin öelda, et kõik said laagris omavahel hästi, mis oli super. d: esimesel õhtul käisime ermistus. seal käisime agnese ja teelega järvel paadiga sõitmas, pärast sõime "issi" tehtud grillhamburgerit ja laulsime lõkke ümber laule. viimast tegevust sain mina esimest korda elus tunda. väga chill.
järgmise päeva õhtu möödus sutirannas. seal oli siis meie üllatuskülaline belka, kelle esitatud lauludes olid peidus roppused, millele kõik pihta ei saanud. :D mängisime seal üsna pikka aega võrku ka.
esimesel ööl ärandati minu padi ka, kasvatamatud jõmpsikad. ;D
teisel ööl jäime me vahele oma aknast sisse-välja käimistega ja üks õps tuli meiega rääkima, ilmselgelt oli ta joonud. nimelt jõid õpsid seal vist 24/7. :o Aga möliseda me ei saanud, saime hoopis oma öise kontserdi. meil oli bändikas elu lill. meil oli pmst kõik mida bändis vaja läheb ja arvuti oli ka. peaaegu koguaeg mängis meil muusika ja see õps mängis kuulmise järgi kõiki laule. vau. teisel ööl vedasid siimud ja kristjan andri välja.  andri lebomatt sai ka kannatada, kogemata.. :D
esinemine läks ka täitsa kenasti. vist.
neljapäeva õhtul käisin gerdi, kareni, krissi, manna ja kaarliga laulukal. vihma sadas ja istusime niisama kaare all.
praegu naudin ma juba pikemat aega nö puhkust. ma ei mäletagi millal viimati tööl käisin. aga igatahes oli see üleeelmisel nädalal. ja nüüd homme lähen uuesti tööle. ülejäänud nädal kulubki tööl käimisele. d:
täna käisime empsiga juuksuris. tegin mõned pildid ka.

meie grill sutis. :D

lebo purunes.

tegin selle pildi enne juuksurisse minekut. nägu pole oluline. :D aga juustevärvis on point. ;D

i like it. :P

Lauraa. ♥

No comments:

Post a Comment