19 February, 2013

4

Hei!
Esmaspäeval saime Teelega lõpuks teada emakeeleolümpiaadi tulemused. Teele 8ndast esimesel kohal, nii tubli! :) Ja mina üheksanda ja ka 9.-10. vanuserühmas mõlemis teisel kohal. d:
Laupäeval on lingvistika olümpiaad.. põnev.
Reedel on koolis pidulik aktus ja peale seda Pärnusse Suunajale, kooli esindama ja niisama uudistama. Vaatan lihtsalt tavalise huvi pärast, mis toimub teistes koolides, ise nagunii sel aastanumbril kooli vahetama ei hakka.

Minu nädalavahetus oli väga tegus. Pole tükk aega korralikult magadagi saanud.:D Reede õhtul oli Tõssis pidu, juhtus paljutki ning kaks sellist kallistust anti ka, mis oleksid tahtnud selgroo murda. :D Sain peale pidu magada 4 tundi ja siis tuli Entrumisse minna. Weirdö oli parima reklaamiklipi nominent. Uhke tunni oli Weirdöl kui meie nimi trükitähtedega saali suurele ekraanile ilmus. Laureaadi tiitlit me küll endale ei saanud, kuid siiski.
Weirdö natuke puudulik tiim

Tsau Ruut! :D
Muuseas, Weirdö facebooki lehel on käimas auhinnamäng, ma panustasin mängu omatehtud käeehte. ;) Leiate mängu SIIT!

Laupäeva õhtul peale Entrumit läksin onu ja tema sõbra sünnipäevale kultasse, enne minekut hakkasin juba kõhklema, et kas ikka minna, ainus alaealine ja ei tea, kas on seal ikka midagi põnevat. Aga kui peol juba kohal olin, siis no nii palju sai naerda.:D Vahelduseks endavanustele ja veidi vanematele olid 10-15 aastat vanemad inimesed väga head seltskonnapakkujad. Super!

Homne päev õppesõidus tuleb ka jälle üle elada ja siis mõned päevad veel kuni sünnipäevani. :P

Laura

No comments:

Post a Comment